The world in colours

Insider

Archives

Încă nu ştiu ce să fac

Lahaina, Hawaii

Nu pot să spun că sunt un ignorant în ceea ce priveşte calculatoarele şi tehnica. Dar uneori mă gândesc că totul avansează atât de rapid, iar fluxul de informaţie şi metodele în care îl accesăm se schimbă continuu. Prin urmare, uneori cădem victime ale propriei noastre sete de a şti. Alteori vrem să comunicăm, dar ne izbim de nişte bariere temporare de care trebuie să trecem.

O astfel de barieră este şi acest blog. Nu sunt obişnuit cu ideea; nici măcar nu am ţinut vreodată un jurnal. Dar iată că mă văd pus în situaţia de a împărtăşi gândurile şi experienţele mele într-un spaţiu oarecum public. (“oarecum”, pentru că, deşi este public, nu este cunoscut). Încă mă mai familiarizez cu butoanele şi învăţ cum se încarcă o fotografie. Dar îmi tot spun că totul în viaţa mea va fi bine atâta timp cât pot să învăţ. Câtă vreme mintea mea va rămâne trează, voi reuşi să trec peste orice şi să fac faţă oricărei situaţii.

Între timp o să continuu să scriu aici tot ce îmi răsare în minte. Poate în viitor voi regăsi aici vreo idee bună, de mult uitată. Până atunci, postez o fotografie pe care am făcut-o în Lahaina, Hawaii în 2006.