The world in colours

Insider

Archives

Fotografie în Infraroşu

Am descoperit fotografia în Infraroşu relativ de curând, prin 2005. De atunci, acest domeniu mă fascinează. Îmi plac formele diafane şi nuanţele catifelate. Am să vă las să descoperiţi o parte din lucrările mele în acest domeniu.

Reader Feedback

4 Responses to “Fotografie în Infraroşu”

 • Mihaela Cursaru says:

  Nu ma pricep la fotografie dar imi place frumosul si ceea ce am vazut aici e foarte frumos.E clar ca ceea ce faci e mai mult decat o pasiune. Spor la treaba in continuare!

 • Florin Crisan says:

  Mulţumesc. Într-adevăr, ce fac eu e mai mult decât profesie sau pasiune. Dar învăţ continuu şi sper să pot oferi imagini din ce în ce mai bune.

 • Cora says:

  Ce ţi şi cu Internetul ăsta, una cauţi şi alta găseşti!
  Deşi suntem mereu în criză de timp, trăind într-o lume grăbită, mărturisesc că mai nou, am obiceiul să pierd ore în şir admirând fotografii. Nu ştiu dacă este bine sau rău, dar ştiu că aşa am ocazia să văd lucruri noi. Ca de exemplu această galerie de fotografii în Infraroşu care efectiv m-a fermecat.
  Habar nu am cu ce se mănâncă fotografia IR, cu toate că mi-ai mai explicat cu ceva timp în urmă, însă ştiu că ori de câte ori dau de astfel de fotografii, fac ochii mari şi mă las purtată de val… Sunt poze care îmi atrag atenţia în mod evident, stârnindu-mi interesul şi determinându-mă să insist cu privirea asupra lor.
  Şi, în încheiere îţi sugerez doar atât : poate este o idee bună, să ne prezinţi în revistă un portofoliu pe tema asta! Sunt convinsă că ai cu ce să ne captezi atenţia şi cred că pe mulţi cititori i-ar interesa acest subiect.

 • mary rumega says:

  Foarte interesante! Ai facut alegeri bune… fotografii ce iti incanta ochiul si inima.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.