The world in colours

Insider

Archives

Mâine am workshop

Mai e puţin până la cel de al treilea workshop pe care îl susţin împreună cu revista Foto-Video Digital.Pentru cei care vor citi aceste rânduri, vorbesc despre workshopul “Lirismul pictării cu lumină”

Abia aştept să încep, pentru că am atâtea lucruri interesante de spus! Dar în acelaşi timp, ştiu că o să fie foarte obositor şi că Luni o să vin iar frânt la birou. Workshopurile îmi plac foarte mult, dar mă obosesc… Poate o fi vârsta de vină :-)

Deocamdată, lucrăm şi pregătim. Ca întotdeauna, le am alături pe Cristina şi Sofia, colegele mele. Ele sunt cele fără de care ideile mele nu ar valora mare lucru şi fără care aceste workshopuri nu prea ar fi la fel. Eu nu pot să “văd” fotografia. Pentru mine ea este ca o soţie, ca o parteneră de viaţă. Şi la fel ca în viaţă, uneori ne mai plictisim de partenere, alteori ne certăm, uneori ne ignorăm. De aceea mă bucur să beneficiez de ajutorul colegelor care, cu spirit analitic şi rigurozitate, mă ajută la corectura textelor şi realizează prezentările.

Deocamdată, acest blog nu este cunoscut. Hehe, cred ca nici prietena mea nu a dat niciodată pe aici, deci doar eu şi bunul  meu prieten Sică (webmasterul) ştim despre el. Deci pot să scriu ce vreau, pentru că oricum nimeni nu citeşte, deocamdată.

Aşa că pot să scriu că sunt deja tracasat şi obosit, dar nerăbdător să îi primesc pe participanţi şi să îi îndrum pe calea fotografiei. Asta îmi place să fac şi mă bucur că viaţa mi-a oferit această şansă.

Dacă aceste vorbe vor fi vreodată citite de participanţii la workshop, pot spune doar că mă bucur să îi cunosc şi sunt convins că vor pleca de la această manifestare cu un bagaj de cunoştinţe foarte vast.

Puteţi găsi mai multe detalii despre workshop accesând acest link:

http://fotoworld.chip.ro/index.php?pagina=workshop_apr_2010_descriere