The world in colours

Insider

Archives

Canon lansează noua PIXMA E514

Canon a anunţat astăzi lansarea noii imprimante multifuncţionale PIXMA E514, cu un consum redus de cerneală şi care beneficiază de sistemul de cartuşe FINE. Acesta oferă utilizatorilor care imprimă în mod frecvent posibilitatea de a reduce costul imprimărilor.

e514_1

Potrivit Canon România, sistemul de cerneală al imprimantei PIXMA E514 oferă posibilitatea de imprimare a până la 800 de pagini format A4 utilizând un singur cartuş negru şi 400 de coli A4 pentru unul color. Vitezele de imprimare a documentelor sunt de până la 8,6ipm alb-negru, 5,0ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fără margini.

Noua imprimantă PIXMA E514 are un corp compact, design modern, finisaj negru şi albastru mat, completat de un ecran LED. Schimbarea cartuşelor şi încărcarea hârtiei se fac direct prin partea frontală a imprimantei, acest lucru oferind consumatorului posibilitatea de a o plasa aproape de perete sau pe rafturi, ocupând astfel mai puţin spaţiu. Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picături de cerneală de până la 2pl şi furnizează rezoluţii de imprimare maximă de 4800dpi, pentru fotografii fără granulaţie.

e514_3

Modelul PIXMA E514 are incluse în pachetul standard şi o suită de aplicaţii software. Printre acestea se numără My Image Garden, care oferă funcţii avansate precum tehnologia de sortare a imaginilor, recunoaştere a feţei şi sugestie automată, fac posibilă utilizarea imaginilor cu uşurinţă şi descoperirea unor moduri creative de imprimare. Aplicaţia dezvoltată de Canon, Print Your Days, oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook. Software-ul disponibil ajută, de asemenea, la economisirea hârtiei prin imprimarea a două sau mai multe pagini ale unui document pe o singură coală.