The world in colours

Insider

Archives

Canon lansează un nou obiectiv

Obiectiv Canon - KJ20x8.2B KRSD

Canon anunţă lansarea noului KJ20x8.2B KRSD – un obiectiv de zoom 2/3” HD multifuncţional. . Noul obiectiv, este destinat operatorilor video ce au nevoie de calitate pentru filmări precum evenimente,  filme educaţionale, documentare sau nunţi.

Obiectivul cu zoom 20x oferă o viteză maximă de 1.0 secunde pentru zoom pe întreaga distanţă focală şi o distanţă minimă faţă de obiect de 10 mm, cu Macro. Distanţa focală variază de la superangularul 8,2mm (unghi de 60,7 grade cu aspect 16:9) până la 168 mm, cu o diafragmă maximă f/1.9 pentru posibilităţi de operare excelente – toate într-un corp ce cântăreşte doar 1,25kg.

Contrastul este maximizat mulţumită reducerii substanţiale a reflexiilor externe şi interne. Obiectivul oferă control mai strict asupra distorsiunilor geometrice la setările pentru unghi larg, în timp ce caracteristicile spectrelor de refracţie sunt la standardele colorimetrice HDTV. Distribuţia optimizată a luminii relative înseamnă mai multe setări pentru diafragma deschisă, luminozitate uniformă, claritate a imaginii excelentă şi contrast înalt, pentru ca operatorii să fie siguri că vor avea înregistrări HD clare.

Canon obiectiv KJ20x8.2B KRSD

Performanţa optică superioară a Canon KJ20x8.2B KRSD poate fi atribuită gamei Canon de inovaţii tehnice. Un nou design include elemente optice de precizie şi tratări multilayer, precum şi Canon Internal Focus – un sistem ce îmbunătăţeşte controlul asupra aberaţiilor cromatice. Obiectivul încorporează, de asemenea, şi Shuttle Shot, un sistem digital ce permite operatorilor să facă un zoom precis între distanţele focale preprogramate, instant şi în momentele decisive.

Previous Topic
Next Topic