The world in colours

Insider

Archives

Cu 11 ani în urmă…

Făcând ordine pe hard discurile vechi, am găsit o imagine. Mi-a trezit nostalgii de care credeam că am scăpat, dar uite că de fapt, doar dormeau undeva, în adâncul sufletului meu.

Terasa in Acapulco

Fotografia a fost realizată exact cu 11 ani în urmă, la Acapulco. Eram acolo pentru prima dată şi eram foarte încântat. Ştiam că tata a văzut filmele cu Elvis Presley şi când eram copil, îmi tot povestea ce fain e la Acapulco şi ce distracţie e acolo….

Ajuns la Acapulco, nu am găsit mai nimic din ce îmi povestea tata. Este un oraş foarte aglomerat, cu oameni puţin prietenoşi si gata să îţi vândă orice. Marea este foarte murdară şi miroase a canal; pe străzi e plin de urme de urină. Poate că lumea se distrează, dar asta se întâmplă mai mult în spatele uşilor hotelurilor de lux. Ce-i drept, dacă ştii unde să cauţi, poţi petrece ore extraordinare acolo. Îmi amintesc foarte bine câteva locuri…

Tot ce îmi doream era să îl duc şi pe tata acolo, să bem o bere pe terasa pe care a filmat Elvis Presley renumita scenă din nuş-ce-film. Acolo e făcută poza. Cât despre tata… nu a mai apucat….