The world in colours

Insider

Archives

Canon lansează noi imprimante MX

Canon România a anunţat astăzi lansarea a patru noi imprimante din gama PIXMA MX. Acestea sunt MX395, MX455, MX525 şi MX925 înlocuiesc modelele PIXMA MX375, MX435, MX515 şi MX715/MX895.

Canon PIXMA MX455

PIXMA MX925 este optimizată pentru productivitate, dispunând de casete duble. Acestea pot stoca până la 250 de coli de hârtie normală sau 20 de coli de hârtie fotografică. Viteza de lucru a acestei imprimante a crescut faţă de modelul anterior, fiind acum de 10 ipm color şi 15 ipm alb negru, la dimensiunea A4.

Scanarea documentelor este posibilă cu ajutorul ADF (Automatic Document Feeder) cu 30 de coli în cazul imprimantelor PIXMA MX395, MX455 şi MX525, respectiv ADF 35 de coli în cazul MX925. MX252 şi MX925 pot tipări pe ambele feţe, cu ajutorul funcţiei Canon Auto 2-sided Print. Cele două modele sunt dotate cu ecrane color mari şi acces direct la servicii Cloud.

Canon PIXMA MX395

Toate noile imprimantele din gama Canon PIXMA MX pot funcţiona cu cartuşe XL de mare randament. Mai mult, PIXMA 925 este prima imprimantă Canon ce poate lucra cu un cartuş opţional XXL pentru cerneală neagră, permiţând astfel imprimarea a până la 1 000 de pagini A4 fără a trebui schimbat.Aplicaţia Canon My Image Garden este acum disponibilă şi pentru gama PIXMA MX pentru birou, ceea ce asigură navigare uşoară între funcţiile de scanare şi de imprimare. Platforma combină toate programele disponibile imprimantelor PIXMA într-o singură interfaţă uşor de folosit, oferind şi utilizatorilor obişnuiţi funcţiile de asistenţă disponibile, de obicei, companiilor. Software-ul include funcţii de scanare continuă: scanare automata, a fotografiilor şi documentelor, dar şi funcţia Stitch. Noile imprimante sunt dotate, de asemenea, cu opţiuni de scanare a documentelor direct către servicii cloud precum DropBox şi Evernote şi posibilitatea de a crea documente PDF protejate cu parolă pentru mai multă securitate.

Canon PIXMA MX925

Modelele PIXMA MX455, MX525 şi MX925 vin cu o serie de funcţii de conectare ce includ support pentru imprimarea de pe smartphone-uri şi tablete prin intermediul aplicaţiei Canon Easy-PhotoPrint pentru iOS, Android şi Windows RT. Funcţiile WiFi ale imprimantelor permit distribuirea uşoară a documentelor către mai multe PC-uri din casă ori din birou. MX525 şi MX925 dispun de PIXMA Cloud Link, ce include support Google Cloud Print pentru Google Docs şi ataşamente Gmail (JPEG sau PDF) şi permite imprimarea de la distanţă, prin internet. PIXMA Cloud Link oferă, de asemenea, acces la albumele foto şi la şabloane utile, precum cele pentru tipărituri sau calendare. PIXMA MX455, MX525 şi MX925 includ şi câte un port USB, pentru o salvare mai uşoară a documentelor scanate şi a faxurilor primite direct pe stick-ul de memorie.

Canon PIXMA MX525

Cele patru noi modele vor fi disponibile începând cu luna martie a acestui an.