The world in colours

Insider

Archives

Din nou despre estetică, într-un nou seminar fotografic

Cele două ediţii ale seminarului fotografic de la Bucureşti care s-au desfăşurat în Martie şi Aprilie s-au bucurat de un interes viu din partea publicului. Cei care au dorit să afle mai multe despre fotografie au fost prezenţi în număr mare şi au pus foarte multe întrebări. De aceea, am decis continuarea acestei serii de manifestări, tot în capitala ţării.

Următorul seminar de fotografie se va desfăşura tot la Bucureşti. Astfel, dorim să fim mai aproape de cititorii din Sudul ţării. Tematica seminarului va fi legată tot de compoziţie şi estetică. Am preferat să păstrăm acest subiect deoarece mulţi dintre cei care au dorit să ni se alăture pentru ediţiile trecute nu au reuşit să o facă, sau nu au mai avut loc.

Seminarul din septembrie va fi axat pe subiectele cele mai importante, atunci când vorbim despre estetică. Astfel, vom elabora teme ca:
- Accesorii utile pentru fotografiera naturii.
- Reglajele optime pentru fiecare situaţie fotografică în parte.
- Principii de compoziţie: estetică, linii, planuri, redarea spaţiului.
- Înţelegerea culorilor şi a modulurilor în care acestea interacţionează.
- Subiecte interesante în fotografia de peisaj (HDR, Macro, etc.)
- Erorile aparaturii şi corectarea lor.
- Prelucrări de imagine uzuale.

Prezentările vor fi ilustrate cu fotografii, astfel încât fiecare dintre noţiunile prezentate va fi exemplificată. Participanţii vor beneficia de suport de curs tipărit, iar lectorul seminarului va fi la dispoziţia acestora pentru orice întrebări legate de fotografie.

Seminarul va avea loc în data de 18 Septembrie la hotelul Phoenicia din Bucureşti. În acest moment, mai sunt disponibile doar câteva locuri, deci dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să vă adresaţi domnului Leonte Mărginean, care se va ocupa de rezervare.
Puteţi afla mai multe detalii accesând acest link.